Opdracht nieuwe tent.

In opdracht van een aantal Camptrailer eigenaren zijn er bij Karsten Tenten nieuwe tenten gemaakt welke eenvoudig zijn op te zetten ter vervanging van de tentcabine. Het uitgangspunt was hierbij;
• Snel en eenvoudig op te zetten zonder extra stokken.
• Vast kuip grondzeil.
• Voldoende ventilatie en ramen welke met gordijnen eenvoudig te sluiten.
• Degelijke kwaliteit materiaal
Op de caravan worden aan beide zijden een peesprofiel gemonteerd (zelf uit voeren) waar de tent in wordt vastgezet. Voordeel hiervan is dat het goed af sluit. Het bovenstuk boven de klep wordt met “all weater doek”afgewerkt zodat een natte tent met opruimen minder kwetsbaar is voor lekkage. De tent wordt met enkele haringen afgespannen, alleen bij een storm zullen extra scheerlijnen en haringen nodig zijn. Bij de tentcabine waren twee stokken onder de klep benodigd en bij de nieuwe tent blijft dit ook zo. Een van deze stokken wordt scheef geplaatst langs de schuine wand. Hiervoor is een kleine aanpassing aan de stok nodig. Onder de wagen is ook een peesprofiel nodig. Hierin komt een losse flap met A-4 opbergvakken welke de tent met de caravan afsluit. De tent wordt vanaf de achterkant van de wagen 2,5 meter lang en heeft een opstaand “muurtje” van een halve meter hoog. De zijkant wordt bij het kooktoestel 50 – 60 cm uitgebouwd. Vloeroppervlakte wordt dus ca. 2,5 x 2,1 meter. Bij het kooktoestel komt een ventilatierooster welke van binnen is te openen. De ramen zijn van binnen te sluiten. Aan de achterkant zit eveneens een raam met ventilatie mogelijkheid.

Geïnteresseerden kunnen met Karsten Tenten in Zwaag contact opnemen. Voor maatvoering van de peesprofielen stuur een mail naar harry.camptrailer@gmail.com

Nieuwe tent bovenkant

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.