Foto’s nieuwe tent

Hier de foto’s van de nieuwe tent, waarvan er inmiddels 5 stuks zijn gemaakt bij Karsten Tenten te Zwaag. Deze firma levert al vele jaren de bekende Karsten opblaas tenten. De tenten zijn in meerdere kleurencombinaties leverbaar en bieden meer binnenruimte als de “standaard” tentcabine, voldoende ventilatie, zicht naar buiten en zijn eenvoudig op te zetten. Alleen de 2 stokken onder de klep zijn nodig. Met scheerlijnen en haringen wordt de tent afgespannen. Voor de optie van een luifel zijn er ritsen aangebracht ter plaatse van de klep waar de luifel mee wordt gekoppeld. Aan de caravan zelf zijn peesprofielen gemonteerd waarmee de tent goed aansluit aan de caravan.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Karsten Tenten, te Zwaag.

Nieuwe tent 22-04-2016 Camptrailertent 5 Camptrailertent 3  Camptrailer tent 6

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.