Afgebroken V-dissel Fly minicaravan.

Augustus 2016 bereikte mij vrijwel gelijktijdig een tweetal berichten dat bij twee stuks minicaravans de V-dissel van de caravan is afgebroken. Het betreft uitsluitend de V-dissel welke is gemonteerd, zie foto’s Deze V-dissel is voor zover bekend alleen op enkele Fly minicaravan gemonteerd. Alles is goed afgekomen, er zijn hierdoor geen ongelukken gebeurd. De exacte oorzaak is mij niet bekend maar wellicht is er materiaal gebruikt wat te licht is voor de opbouw of een constructiefout.  Wat het ook mag zijn, het lijkt mij goed om de constructie na te (laten) kijken en indien nodig te verstevigen. De Camptrailer is altijd geleverd met een rechte dissel.

24-10-2016: Het probleem is alleen de Fly minicaravan voorgekomen welke is uitgevoerd met een V-dissel. De constructie is erg licht uitgevoerd en anders dan de Camptrailer.

Onder de wagen (605x338)

Onderkant voor V-dissel los

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.