Camptrailerweekend 2020

In 2009 hebben we voor de eerste keer een Camptrailerweekend gehad. Dit heeft een jaarlijks vervolg gekregen met elk jaar een wisselende locatie. De deelnemers wisselen, sommigen komen eenmalig, anderen behoren tot een vaste groep en zijn elk jaar aanwezig. Het is altijd een gezellig samenzijn! De datum is altijd het eerste volle weekend van september. Elk jaar is begin mei bekend is op welke camping we welkom zijn. Ben je in het bezit van een minicaravan (totaal gewicht max. 750 kg) en je wilt hierbij aanwezig zijn, dan ben je van harte welkom!

Echter, de wereld ziet er heel anders uit sinds de uitbraak van de corona crisis! Daardoor heeft het langer geduurd voor er bekend was of het weekend door kon gaan.

Maar het Camptrailerweekend gaat door!

Er is gekozen voor een camping met privé sanitair, douche, toilet en wastafel. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van (eventuele) regels bij een groot toiletgebouw welke met meerdere moeten worden gedeeld. Iedere caravan heeft een eigen plaats voor auto,  caravan, de plaatsen zijn voorzien van privé sanitair en 6 Ampère elektra aansluiting. Klik hier voor informatie.

Harry.

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.