Camptrailerweekend: 3 – 5 september 2021

Ook dit jaar wordt er weer een samenzijn voor Camptrailers en andere minicaravans georganiseerd. Omdat de regelgeving m.b.t. de corona voor september nog onduidelijk is, gaan we nogmaals voor “safe”. Dit betekent geen camping met een (gezamenlijk) sanitair gebouw, maar met privé sanitair. Het wordt nogmaals op camping De Blekkenhorst in Den Ham (Overijssel) gehouden. Iedere plaats is voorzien van eigen unit met privé sanitair, bestaande uit een toilet, wastafel en douche. Er worden geen plaatsen gedeeld met meerdere caravans. Het Reggeveld wordt met uitzondering van één plaats voor ons vrij gehouden. Ben je in het bezit van een Camptrailer of een andere minicaravan en je wilt hierbij aanwezig zijn dan ben je van harte welkom!
Wij verwachten dat iedereen zich aan de corona regels – welke dan gelden – zal houden.
Om deel te nemen vragen wij je om je z.s.m. aan te melden bij de camping. Geef duidelijk aan dat je voor het Camptrailerweekend komt. Wil je eerder komen en/of langer blijven laat dit dan ook weten. De camping is te bereiken via de mail: info@de-blekkenhorst.nl of telefonisch 0546-671559. Graag ook een mailtje naar harry.camptrailer@gmail.com dan weten wij ook hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.