CAMPTRAILERWEEKEND 2023

Voor de 15e keer wordt er weer een Camptrailerweekend gehouden.
Vanaf vrijdag 1 tot en met 3 september op camping ’t Hinkel in Emst (Gld). Heb je een Camptrailer of een andere (zelfgebouwde) teardrop minicaravan en wil je hierbij aanwezig zijn, meld jezelf dan aan bij de camping. Geef aan dat je voor het Camptrailerweekend kom. We staan met z’n allen op een veld waar ruimte is voor ca. 20 minicaravans. Stuur ook even een berichtje naar harry.camptrailer@gmail.com dan weten wij ook hoeveel caravans er komen. Eerder komen is mogelijk, (langer blijven is helaas niet mogelijk) regel dit met de campingeigenaar. Meer informatie vindt je hier.

Dit bericht is geplaatst in Geen rubriek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *