Foto’s Camptrailers 4: Inwendig veranderd.

Camptrailers zijn knutsel caravans, er zijn diverse mensen die de indeling naar eigen inzicht hebben veranderd van bijvoorbeeld een tweepersoonsbed naar 2 eenpersoons-bedden (ca. 200 x 65 cm). Hierdoor is het ook mogelijk is om in de caravan op de bedden te zitten. Anderen hebben de bergruimte op een andere manier aangepast. Hieronder een aantal Camptrailers die zijn verbouwd. Bij een verandering is het zaak om lichte materialen te gebruiken zoals b.v. populieren triplex.

Camptrailer Harry en Elly; deze caravan is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Het tweepersoonsbed heeft plaats gemaakt voor 2 eenpersoonsbedden, hieronder is  bergruimte aanwezig. De caravan heeft o.a. een vaste radio, koelkast, watertank, gasfles en kooktoestel, besteklade en een elektrische inbouw-kachel.

H&E 1 H&E 2 H&E 3 H&E 4

Camptrailer Rien en Hanneke; ook deze caravan is geheel opnieuw ingericht en voorzien van 2 eenpersoonsbedden. In de ronding aan de voorkant van de caravan is eveneens opbergruimte aanwezig. Onder de bedden kunnen kratten worden geplaatst.

R&H 1 R&H 2 R&H 3 R&H 4

Camptrailer Lorenz en Andrea (Duitsland); inwendig ook volledig vernieuwd. De bergruimte is gedeeltelijk via luiken aan de buitenkant bereikbaar.

L&A 1 L&A 2 L&A 3 L&A 4

Camptrailer Ton en Netty; het tweepersoonsbed is gebleven. De bergruimte is geheel gewijzigd, het zijn lades geworden die naar de achterkant worden uitgeschoven.

T&N.2017 (1) T&N.2017 (2) T&N.2017 (3) T&N.2017 (4)

Camptrailer Richard en Margriet; alles leeg gehaald, daarna inwendig vernieuwd en in stijl gekleurd.

R&M 1 R&M 2 R&M 3 R&M 4

Camptrailer Marianne; hier de zaag door de lattenbodem gegaan en is het tweepersoonsbed omgebouwd tot een eenpersoonsbed.

Camptrailers 1 (32) Camptrailers 1 (33) Camptrailers 1 (35) Camptrailers 1 (34)

Camptrailer Ton en Bep; het bestaande bed is geheel verwijderd en er is een bed-bank in gemaakt. Hieronder is bagageruimte aanwezig. De sfeervolle verlichting maakt het geheel bijzonder fraai.

T&B